16 дек. 2007 г., 20:55

любов 

  Поэзия » Любовная
1374 0 10

Любовта е много сладка,

но понякога и много кратка.

Идва като летен дъжд

и си тръгва изведнъж.

Но надеждата не бива да се губи,

защото всеки може да се влюби.

И ако успее да запази любовта,

то той все едно е опознал света!

© Десислава Никова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??