16.12.2007 г., 20:55 ч.

любов 

  Поезия » Любовна
1369 0 10

Любовта е много сладка,

но понякога и много кратка.

Идва като летен дъжд

и си тръгва изведнъж.

Но надеждата не бива да се губи,

защото всеки може да се влюби.

И ако успее да запази любовта,

то той все едно е опознал света!

© Десислава Никова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??