Дали ме искаш ти сега?
А дали ще мога да ти устоя?
Подай ми своята ръка
и нека полетим така...
С нежност целувка подарява
и ранената душа сгрява,
мили думи той реди
и гледа в любимите очи.
Кипяща кръв
изгаря нашите тела,
един до друг сме
в плен на страстта.
Пада дреха, падат две,
усещам навсякъде твоите ръце
и бие бързо, полудява
моето влюбено сърце.
© Надежда Все права защищены
Мисля, че Ася е права, но въпреки това много ми хареса стихчето ти!!!
Изпълнено със страст, нежност..
Поздрав!