9 авг. 2015 г., 11:26

Любов 

  Поэзия » Любовная
427 0 9

                                                                            Любов

 

 

Тя идва силна, огнена и без покана,

приседне в сърцето и е винаги желана,

ласките топлят снагата, лицето

ù събужда  от сън в тебе детето.

 

Само споменът за нея те топли,

умът реагира,  изпраща вопли.

Дори мълчанието е част от любовта,

тишината води до кипването на кръвта.

 

Остани в отминалите мигове,

завръщането събужда страхове,

че може би няма да е същата

огнена и силна, оная могъщата.

 

Усещаш ли разливането на топлината,

нежността, която ти докосва рамената.

О, господи, остави в мене тръпките

и чувството и затихването на стъпките.

 

 

 

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??