22 янв. 2017 г., 17:38

Любов 

  Поэзия » Любовная, Другая
350 1 0

Не знам какво е чувството на любовта,

дали в душата ти ври кръвта?

Всеки щом се влюби, полудява

и чувствата си за миг не може да овладява.

До днес аз не съм се влюбвала реално,

смятам, че това ще бъде фатално.

Без любовта не може да се живее,

защото животът буквално ще посивее.

Влюбвайте се и мечтайте,

животът в любов омотайте,

пътя занапред начертайте

и в спомени го разпечатайте.

© Елеонора Жишкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??