22.01.2017 г., 17:38 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна, Друга
351 1 0

Не знам какво е чувството на любовта,

дали в душата ти ври кръвта?

Всеки щом се влюби, полудява

и чувствата си за миг не може да овладява.

До днес аз не съм се влюбвала реално,

смятам, че това ще бъде фатално.

Без любовта не може да се живее,

защото животът буквално ще посивее.

Влюбвайте се и мечтайте,

животът в любов омотайте,

пътя занапред начертайте

и в спомени го разпечатайте.

© Елеонора Жишкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??