25 нояб. 2012 г., 00:17

Любов греховна 

  Поэзия » Любовная
457 0 1

По моя калдъръм -

забравен от любови,

ти влезе като гръм

и в мене се зарови.

 

Ти влезе в моя дом

на тялото ми живо

и като глътка ром

преглътнах всичко сиво.

 

Сърцето ми взриви

с невидими куршуми.

Душата ми зави

с нечути нежни думи.

 

И разумът ми спря

над мене той да властва,

че гръд във гръд опря

и всичка в страст прераства.

 

Предадох се без бой

в минутата любовна.

И в слънчевия зной

познах любов греховна.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??