Границата да намеря, трудно ми е - знай,
пък и доста тънка ще излезе, май;
хората от векове твърдят:
любов и омраза за ръка вървят.
Ако Пламенна любов сега във вените ми ври,
след минута, две - омраза ще кипи.
Не зная с мен какво си сторил,
и как успял си, но с разума ми си се преборил.
Не мога да определя какво желая,
ако във този час за възмездие мечтая,
в следващия за любовта ти ще копнея
и ще съм готова на всичко, за да имам нея...
© Снежана Все права защищены