31.05.2008 г., 1:16 ч.

Любов или омраза 

  Поезия » Любовна
701 0 0

Границата да намеря, трудно ми е - знай,

пък и доста тънка ще излезе, май;

хората от векове твърдят:

любов и омраза за ръка вървят.

 

Ако Пламенна любов сега във вените ми ври,

след минута, две - омраза ще кипи.

Не зная с мен какво си сторил,

и как успял си, но с разума ми си се преборил.

 

Не мога да определя какво желая,

ако във този час за възмездие мечтая,

в следващия за любовта ти ще копнея

и ще съм готова на всичко, за да имам нея...

© Снежана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??