15 дек. 2009 г., 12:11

Любов ли е 

  Поэзия » Любовная
833 0 11

Любовта ни е къща разбита -

няма прозорци, няма врати.

Вятърът духа, без да ни пита -

ревматично всичко боли.

 

Майстори бяхме, всичко разбихме -

пуснахме топлината навън.

Нашите чувства скъпо платихме -

сега ще се греем само насън.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??