Dec 15, 2009, 12:11 PM

Любов ли е 

  Poetry » Love
822 0 11

Любовта ни е къща разбита -

няма прозорци, няма врати.

Вятърът духа, без да ни пита -

ревматично всичко боли.

 

Майстори бяхме, всичко разбихме -

пуснахме топлината навън.

Нашите чувства скъпо платихме -

сега ще се греем само насън.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??