4 нояб. 2007 г., 16:48

Любов на буци (в кристални чаши) 

  Поэзия
1218 0 32
Безсмислено момче с една тъга.
Безизразно пробивна в тишината,
неискано потичаща сълза
прокарва крива диря във душата.

Безсмислено момче с една тъга.
Безсилно да признае, че те иска.
Пристигнала при теб едва, едва,
сълза в земя изстинала се плиска.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??