4.11.2007 г., 16:48 ч.

Любов на буци (в кристални чаши) 

  Поезия
1212 0 32
Безсмислено момче с една тъга.
Безизразно пробивна в тишината,
неискано потичаща сълза
прокарва крива диря във душата.

Безсмислено момче с една тъга.
Безсилно да признае, че те иска.
Пристигнала при теб едва, едва,
сълза в земя изстинала се плиска.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??