31 авг. 2012 г., 12:32

Любов необяснима!!! 

  Поэзия
560 0 1

Същестува ли?

 

Съществува ли любов, която

да те стопля с безкрайни лъчи?

Вечно жива и крилата,

никога да не загасва!

 

Съществува ли сърце, което

вечно светло да те гледа?

Пази те и не се отрича

никога от любовта си!!!

 

Съществува ли човек с личност,

който дълго може да обича?

До старост все да се привличате.

Сладко в гроб да легнете двамата,

не съжалявайки, че сте живели заедно!!!

 

 

02.05.93 г

 

 

 

 

© Маргарита Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??