Същестува ли?
Съществува ли любов, която
да те стопля с безкрайни лъчи?
Вечно жива и крилата,
никога да не загасва!
Съществува ли сърце, което
вечно светло да те гледа?
Пази те и не се отрича
никога от любовта си!!!
Съществува ли човек с личност,
който дълго може да обича?
До старост все да се привличате.
Сладко в гроб да легнете двамата,
не съжалявайки, че сте живели заедно!!!
02.05.93 г
© Маргарита Петкова Всички права запазени