23 мая 2008 г., 10:35

Любовен дъжд 

  Поэзия
1026 0 4

Летният дъжд е в мен...

Нека да бъда пороят, който погалва

пръстта с устни от капки дъждовни,

да целувам треви и цветя.

Нека да бъда небето сиво, но пълно със

страст, нека гръмотевично бие сърцето,

когато природата тръпне в екстаз.

Нека да бъда земята, жадна за бистра вода,

и когато приключи играта любовна, да въздъхна...

Усмихната, блажена, добра... :)

 

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??