4 мар. 2015 г., 23:39

Любовен миг 

  Поэзия » Любовная
514 0 2

Беше нощ прекрасна
когато теб видях,
дълбока рана в мен зарасна,
любовна песен пак запях.

 

Прегръдката на твоите ръце
изпраща ме на „седмото небе”.
Усмивка грейва на моето лице,
любовта ти топли моето сърце.

 

Чаках те дълго, любими!
Къде си бил, кажи ми?
Прегръщай ме дълго и ми шепни,
колко много ме обичаш ти!

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??