4 нояб. 2012 г., 16:44

Любовно биле 

  Поэзия » Любовная
695 0 8

По слънцето ти пратих, мила,

и ласки, като топлите лъчи.

Луната пък за теб е свила

косите си. Намига със очи.

 

И поздрави звездите пращат,

окъпани в небесното море.

А птиците за клон се хващат

и чакат вятъра сега да спре.

 

И идвам аз с росата днешна

букет да ти оставя от цветя.

Със тебе искам да се срещна -

любовно биле в мене разцъфтя!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??