Неусетно странно
чувство ме обзе.
И проникна
в моето сърце.
Още щом те видях,
земята под мен
се разлюля.
Луната изгря.
А душата ми
като птица полетя.
Като торнадо
влезе в моя
свят подреден.
И внесе смут
и буря в мен.
В онази нощ,
когато те видях
пред мен,
усетих любовта.
Усетих приказни неща!
© Надя Донкова Все права защищены