2.09.2011 г., 23:45 ч.

Любовно Торнадо! 

  Поезия » Любовна
686 0 0

Неусетно странно

чувство ме обзе.

И проникна

в моето сърце.

 

Още щом те видях,

земята под мен

се разлюля.

Луната изгря.

А душата ми

като птица полетя.

 

Като торнадо

влезе в моя 

свят подреден.

И внесе смут

и буря в мен.

 

В онази нощ,

когато те видях

пред мен,

усетих  любовта. 

Усетих приказни неща!

 

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??