18 февр. 2010 г., 13:58

Любовта 

  Поэзия
582 0 0

Как да я оцениш, като тя е тъй безценна,

как да я съхраниш, щом изплъзва се без време.

Нима възможно е в ръце да я държиш,

тя мигом ще се почувства унизена...

Всеки някак си я търси, а срещне ли я - бяга,

вечна и безсмъртна, понякога от самота умира...

Та нали са нужни двама, но двамата не винаги ги има...

Каква цена се плаща, когато не всичко е възможно да се купи,

когато глупостта ни вместо нас говори и за стойността на любовта,

очите ни затвори...

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??