18 янв. 2007 г., 14:58

Любовта - аз и ти 

  Поэзия
1026 0 3
Толкова съм близо до теб,
знам любовта е съдба.
В мен огън гори,
а ти си така далеко
сред хиляди звезди-стоиш.
Не мога да заспя
без ти да си до мен.
Не сънувам без теб в съня.
Остани за миг
и чуй как тупти моето сърце,
как блестят моите очи,
как треперят ръцете ми.
Почукай пак на вратата,
вплети отново пръсти в моята коса.
Без теб ме владее крал на самотата.
Имам всичко и нищо.
Нуждая се от теб
както цвете от вода.
Искам пак да те почувствам
близо до мен.
Върни ми радостта
покажи ми пак любовта.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??