11 нояб. 2010 г., 11:33

Любовта е наоколо 

  Поэзия » Любовная
718 0 1

Усещам любовта около себе си -

навсякъде... но не и в мен...

Тайно ровя в избледнелите белези,

пулс и ритъм - полуприглушен...

Ноември е. Лятно-слънчеви петъци...

Мрачен ще бъде и днешният ден...

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??