Понякога и любов се предава,
кога заключена е в граници.
Обичай ме сега и то такава,
каквато съм, а не като момиче
с проекция от твои идеали.
Ти в моя свят звездица ми бъди,
що хоризонта ярко осветява.
Обичай ме и ти такъв, какъвто си.
Защото пътят лесен и широк е
единствено, щом двама го желаят...
Не ме оставяй паднала, когато
може времето да ме предава.
Аз искам винаги да съм до теб
и своята ръка с любов и вяра
в трудности да ти подавам.
Че любовта е само дълъг път
и ако случи се един от нас
да изостава - не спирай! Потрябва ли
нов път ще сътворим! Нов път,
що наши нови порти да отваря...
25.11.2018
© Мая Санд Все права защищены