26.11.2018 г., 8:48 ч.

Любовта е път 

  Поезия » Любовна
510 1 3

Понякога и любов се предава,

кога заключена е в граници.

Обичай ме сега и то такава,

каквато съм, а не като момиче

с проекция от твои идеали.

 

Ти в моя свят звездица ми бъди,

що хоризонта ярко осветява.

Обичай ме и ти такъв, какъвто си.

Защото пътят лесен и широк е

единствено, щом двама го желаят...

 

Не ме оставяй паднала, когато

може времето да ме предава.

Аз искам винаги да съм до теб

и своята ръка с любов и вяра

в трудности да ти подавам.

 

Че любовта е само дълъг път

и ако случи се един от нас

да изостава - не спирай! Потрябва ли

нов път ще сътворим! Нов път,

що наши нови порти да отваря... 

 

25.11.2018

 

 

 

 

 

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??