17 февр. 2019 г., 18:59

Любовта е в малките неща 

  Поэзия
491 0 3

Любовта е в малките неща,
не в големи, цветни обещания,
тя е глътка нежност в утринта
и среднощно, мило разкаяние!
Любовта е в малките неща,
шепа дъжд, поникнало кокиче,
струйналата свежест на деня,
във усмивката на моето момиче!
Любовта е в малките неща,
в трепета на нейната ръка,
тя е крехка, падаща звезда,
като топлите сълзи в очите ѝ!

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??