Любовта е всичко в този свят –
най-желана и прекрасна,
тя за мен е в слънчевия цвят,
тя е младостта изящна.
Болка, смях, сълзи и красота –
всичко тя е във живота,
любовта докосва те с мечта,
с чувствата си е богата.
Стих красив е тя във моя ден,
мил копнеж е, скъпа тайна
и те кара да се влюбиш в мен,
силата ѝ е безкрайна.
Забрави за всички тъжни дни,
тя сама ще ни открие,
любовта с любов ще ни спаси,
щастие ще ни разкрие!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены