25.08.2021 г., 22:51 ч.  

Любовта е всичко 

  Поезия » Любовна
996 0 2

 

Любовта е всичко

 

Любовта е всичко в този свят –

най-желана и прекрасна,

тя за мен е в слънчевия цвят,

тя е младостта изящна.

 

Болка, смях, сълзи и красота –

всичко тя е във живота,

любовта докосва те с мечта,                                            

с чувствата си е богата.

 

Стих красив е тя във моя ден,

мил копнеж е, скъпа тайна

и те кара да се влюбиш в мен,

силата ѝ е безкрайна.

 

Забрави за всички тъжни дни,

тя сама ще ни открие,

любовта с любов ще ни спаси,

щастие ще ни разкрие!

 

              Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??