22 мая 2024 г., 08:16

Любовта е за смели 

  Поэзия » Любовная
116 1 0

 

Любовта е магия, 

дори и тук - 

в моето царство на феи. 

 

Любовта е магия, 

дори и сърцето го знае, 

полита. 

 

Пристъпвам към теб, 

а луната озарява ми пътя,

любовта е магия за двама. 

 

Не можеш да й устоиш,

не се бори,

любовта е магия,

чудо.

 

Любовта ще те тласка напред,

въпреки живота суров,

любовта ще ти дава криле,

не зачерквай я ти,

не затваряй сърцето си, 

любовта е за смели. 

 

Знам, че го искаш -

ела. 

© Николина Божанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??