Любовта е магия,
дори и тук -
в моето царство на феи.
Любовта е магия,
дори и сърцето го знае,
полита.
Пристъпвам към теб,
а луната озарява ми пътя,
любовта е магия за двама.
Не можеш да й устоиш,
не се бори,
любовта е магия,
чудо.
Любовта ще те тласка напред,
въпреки живота суров,
любовта ще ти дава криле,
не зачерквай я ти,
не затваряй сърцето си,
любовта е за смели.
Знам, че го искаш -
ела.
© Николина Божанова All rights reserved.