29 апр. 2011 г., 08:41

Любовта ми 

  Поэзия » Другая
1059 0 8

любовта ми е мляко
любовта ми е шунка
любовта ми е сандвич (по възможност триъгълен)
любовта ми е телешка кайма
любовта ми е киткат
любовта ми е вафла (по възможност тунквана)
любовта ми е консерва с боб по манастирски
любовта ми е кетчуп
любовта ми е сирене
любовта ми е лимонада

и има срок на годност

© Питър Хайнрих Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??