29.04.2011 г., 8:41 ч.

Любовта ми 

  Поезия » Друга
1055 0 8

любовта ми е мляко
любовта ми е шунка
любовта ми е сандвич (по възможност триъгълен)
любовта ми е телешка кайма
любовта ми е киткат
любовта ми е вафла (по възможност тунквана)
любовта ми е консерва с боб по манастирски
любовта ми е кетчуп
любовта ми е сирене
любовта ми е лимонада

и има срок на годност

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??