22 авг. 2008 г., 22:58

Любовта На Вампир 

  Поэзия
657 0 2
 

Любовта На Вампир

 

Пред мен безпомощен умира.

Как, без да искам, го убих...

Любов, си мислех, че му давам,

a зъбите си в него впих.

 

###

 

Сега си като мен...

Прости ми!

Но по-добър от мен бъди.

Ръцете ми вземи пак.

Завържи ме...

и изгрева ми покажи.

 

20.08.08

© Мая Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??