12 сент. 2023 г., 20:13

Любовта не съществува 

  Поэзия » Любовная
142 0 2

Любовта е тежък мит,

истински не съществува.

Щом си ти емоции пропит,

любов тогава се сънува.

 

Ала е кошмарен този сън,

като след пиянство тежко.

Не е и вътре, нито пък е вън,

любовта е просто грешка.

 

Знай вярата в любовта,

е най-лъжовна на земята.

Тя на ада черен дъщеря е,

тя е и тамян е на сатаната.

 

Нощем в лунните лъчи,

вплела светлината и студена.

В сенките невинните души

оковава в кулата студена.

 

Хване ли тя някой веднага,

на магии черни го подлага.

От живота смуче любовта,

а на вещица се туй полага.

 

Тя е като тежък наркотик,

тръгва си и пали в тебе клада.

Същността без нея плаче с вик,

а душа ти завинаги ще страда.

 

Любовта е същност черна

в най-голямата измама.

Лъже те за обич вярна, вечна

а любов всъщност няма!

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радвам се за Вас! Но всичко е въпрос на лична моментна емоция и гледна точка! Желая Ви успех и много истинска любов! За Вас ще съществува!
  • Лелее, аз па да не знам, че това, което изживявам вече над 5 години, не съществувало...
    Е, може да е така, но всеки Божи ден се будя и заспивам с нея 🤣
    И съм Щастлив!
    Не е хич малко за нещо, което фсъщност го няма...
Предложения
: ??:??