14 апр. 2009 г., 07:53  

Любовта ухае на пролет 

  Поэзия » Любовная
4422 1 11


Любовта ли ухае на пролет
 или пролет зове за любов?
 В простора с птичия полет
 полетя и любовният зов.

 Дървета от цвят натежават,
 глухарчета жълти цъфтят.
 Слънце засмяно ги грее,
 листенца зелени блестят.

 Любовта ухае на пролет
 и прелива в нежни цветя.
 Нежност цветна събирам,
 много обич в света да даря.


 

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??