11 мар. 2011 г., 15:47

Любящи сърца 

  Поэзия » Любовная
710 0 0

Протегни ръка, днес имам нужда от любов,
докосни сърцето ми с усмивка...
четири ръце се сплитат, милват, галят,
две сърца преливат от любов.

Две очи те гледат гладно, жадно,
целуни ги да не чувстват жажда те,
прошепни обичам те безкрайно,
две сърца се сливат от любов.

Твоите очи сънувам всяка вечер,
как те търсят моите очи...
моите ръце обичат да те милват,
нашите сърца изгарят от любов.

Устните ти сладки ме възбуждат,
целуни ме, за да не заспя...
твоите целувки са вълшебствено омайни,
две сърца не чакат, тяхна е нощта.

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??