Аз горда съм жена от зодията лъв
и по моите вени тече гореща кръв.
Обичам аз безумно и с огнено сърце,
лъже ли ме някой, любовта ми ще умре.
Аз горда съм лъвица и силна съм жена.
Не падам нивга духом и зная си цена.
След всяка рана в живота, правя лъвски скок.
Нивга не унивам от живота ни жесток.
Аз горда съм лъвица и действам на мига,
но моля дайте въздух и вижте как творя.
Решителна и смела, без хоризонт дори,
но няма сила, която да ми устои.
Не трябва да ме моделират! Сега стоя
с развята грива и гордо вдигната глава!
И борбена, и дива, съм истинска жена,
но не котаче, а лъв печели любовта!
© Кремена Арменчева Все права защищены