МАГАЗИН ЗА СМЪРТ
Смърт в ръката си държа.
Моя е и няма да я дам.
Всеки своя да намери.
Мойта купих си я сам.
На рафта чакаше ме мен.
Вземах я плахо, изумен.
Смърт лека, тиха, мигновенна.
Късмет съм нямал досега,
а смърт прекрасна имам в ръка.
И вече радостен съм и смирен,
че няма близки преди мен!
С това безценно тайнство в ръка,
тук съм още........ засега!
© Tony Stoyanov Все права защищены