5.04.2017 г., 9:00 ч.

Магазин за смърт 

  Поезия
744 1 1

МАГАЗИН ЗА СМЪРТ

 

Смърт в ръката си държа.

Моя е и няма да я дам.

Всеки своя да намери.

Мойта купих си я сам.

На рафта чакаше ме мен.

Вземах я плахо, изумен.

Смърт лека, тиха, мигновенна.

Късмет съм нямал досега,

а смърт прекрасна имам в ръка.

И вече радостен съм и смирен,

че няма близки преди мен!

С това безценно тайнство в ръка,

тук съм още........ засега!

© Tony Stoyanov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??