26 мар. 2009 г., 09:10

Магия 

  Поэзия » Любовная
999 0 7

Стаени думи,

нежен плам,

преплитане,

вълшебство и магия...

Отмала сладостна

в стихиен танц,

докосваш ме -

и погледа ми пиеш.


 

Вълшебен трепет

в две души,

докосване

и сливане във цяло...

Магия шеметна,

безумна страст,

и Аз, и Ти -

и времето е спряло.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??