10 мар. 2009 г., 08:32

Магията 

  Поэзия
646 1 6

Магията

Изпих едно уиски с мааалко вода,
изпуших една цигара,
смигнах на една жена -
у дома съм си на бара!

Барманката ми е старо гадже,
на келнерката мнооого и се ще
и скоро ще ми го каже -
всииичко е добре!

А навън лудият тича,
подскача, бачка, търчи,
но животът не го обича,
че тичащият - магията му не цени.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??