15 июл. 2007 г., 19:10

Магията 

  Поэзия
674 0 2
 

Магията


Вдишай! Усещаш ли на утрото магията?

В игриви сенки слънцето сплита лъчи.


Вдишай!Усещаш ли на тялото усилията?

С надежди нови и нови мечти.


Прегръщай утрото, като нов живот.

Отпий с нова любов от росата.


Сложи болката в заключен кивот,

И ключа хвърли го в забравата.


Събери в усмивката цялата доброта.

Събери в очите си цялата чистота.


Душата своя постави на длани

И така върви напред.

Напред в деня.



© Ирина Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??