15 мар. 2005 г., 10:45

Махай се 

  Поэзия
883 0 2

                                   Страхът знай от мене

е най - лошото бреме!

Страхлив си ти,

затова бързо от мен си иди!

 

Да те виждам повече не искам,

да говоря с теб…забрави,

да изляза с теб…мечта,

да се върна при теб - по скоро ще умра!

 

Смърта бих избрала пред тебе сега,

защото то си една жалка лъжа.

Ти, мили си далеч от реалността,

ала погледни как стоят нещата в света.

 

Едва ли разбираш какво стана днес?

Е, всичко свърши...нямам към теб интерес!

Иди си остави ме…за мен забрави.

Върви където щеш, но утре ти ще разбереш…

 

Ще разбереш, че те обичах някога

и вярвах в теб,

ч за мен бе единствен, а сега си никой,

колкото и да боли, това е истината…

 

Тръгвай...заминавай…махай се,

не ми трябваш…не те обичам!

Не те искам…не те познавам,

не ми липсваш…за мен не съществуваш!

 

 

 

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Искам само да кажа че е посветено на Ники...И да попитам харесва ли ви?Защото започнах да пиша скоро и не съм сигурна дали са добри нещата?
  • хе, хе, категорична и безкомпромисна...
Предложения
: ??:??