2 апр. 2013 г., 07:51

Mайчината любов 

  Поэзия
491 0 2

Mайчината ласка,
майчината топлина,
е напълно незаменима.

Майката най обича

своето дете.

Тя закриля го 
от врагове.

Детето в мига,

в който се роди,

майката в него

се сгуши.

Знае как да го обича

и с благи думи

го нарича.
Аз майка си обичам

и от майка си не се отричам.

 

 

 

Обичайте майките си, защото те ви обичат :) :)

© Марио палатов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??