24 нояб. 2005 г., 16:30

Майка 

  Поэзия
1000 0 0

      Майка

   /посв. на Валя/
 

Това е мойта майка мила,

която с мъки ме е родила.

С голяма обич към земята,

ме е дарила в душата.

 

За мен тя е ангел от небето,

с огромна обич в сърцето.

Грешките да ми поправя

и в беда да ми помага.

 

Обичта към нея ми е свята

и никой не мож я измери.

Че тя е неописуемо голяма,

единствено за майка ми гори.

 

Почитам я и уважавам,

за своя опит нейн голям.

Че живота е опознала

и ще ми помогне да го извървя.

 

 

Тя е мойта майка мила,

Прекланям се пред нейната сила.

Гордея се, че ме е родила.

Това е мойта майка мила!

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??