/посв. на Валя/
Това е мойта майка мила,
която с мъки ме е родила.
С голяма обич към земята,
ме е дарила в душата.
За мен тя е ангел от небето,
с огромна обич в сърцето.
Грешките да ми поправя
и в беда да ми помага.
Обичта към нея ми е свята
и никой не мож я измери.
Че тя е неописуемо голяма,
единствено за майка ми гори.
Почитам я и уважавам,
за своя опит нейн голям.
Че живота е опознала
и ще ми помогне да го извървя.
Тя е мойта майка мила,
Прекланям се пред нейната сила.
Гордея се, че ме е родила.
Това е мойта майка мила!
© Диляна Todos los derechos reservados