В нормалните страни, мило дете,
за човек, що не може да се движи,
обществото старателно се грижи,
включително и патриотите,
но не е така, уви, у нас,
където облечен във власт
от милосърдието отстъпва.
Яд ме е, че с теб се тъй постъпва!
Нека има към теб повече човещина,
защото че си увредено нямаш вина!
© Георги Все права защищены