20.10.2018 г., 23:03 ч.

По-хуманно отношение към инвалидите 

  Поезия » Гражданска
365 0 0

В нормалните страни, мило дете,

за човек, що не може да се движи,

обществото старателно се грижи,

включително и патриотите,

но не е така, уви, у нас,

където облечен във власт

от милосърдието отстъпва.

Яд ме е, че с теб се тъй постъпва!

Нека има към теб повече човещина,

защото че си увредено нямаш вина!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??