1 апр. 2012 г., 13:07  

Лъжа 

  Поэзия » Другая
643 0 9

Излъгах,

че не те обичам

и че само понякога

мисля за теб.

За да се предпазя

от черния ти хумор,

от желанието ти

да ме смачкаш

и ме гледаш нещастна,

от безразличието ти,

от  себичното ти

мъжко Аз...

За да се предпазя от всичко,

което води в посока надолу –

излъгах.

 

Себе си излъгах!

 

 

 

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??