1.04.2012 г., 13:07 ч.  

Лъжа 

  Поезия » Друга
644 0 9

Излъгах,

че не те обичам

и че само понякога

мисля за теб.

За да се предпазя

от черния ти хумор,

от желанието ти

да ме смачкаш

и ме гледаш нещастна,

от безразличието ти,

от  себичното ти

мъжко Аз...

За да се предпазя от всичко,

което води в посока надолу –

излъгах.

 

Себе си излъгах!

 

 

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??